Monday, November 5, 2012

Prstenje od cepova / Rings from bottle caps


 Konacno sam napravila novi video i nadam se da ce vam se svideti. Evo kako da sacuvate prirodu i reciklirate cepove od flasa! Stavljam i pisano i video uputstvo,tako da uzivajte!

I finally made new video and i hope that you`ll like it. Here's a way for you to recycle bottle cups and save nature! I am sharing written and video tutorial so enjoy!

                             Prstenje od cepova / Rings from bottle caps

Ono sto vam je potrebno je / You will need: 

~  pistolj za lepljenje plastikom (Glue gun)
~ cepovi od flasa ( bottle caps)
~ perlice ( perls)
~ cetkica za bojenje (brush)
~ akrilna boja ( acrilic paint)

Postupak: 

Plastiku iz pistolja istisnite u cep. Prvo jedan sloj do pola i ostavite da se osusi. Kada je prvi sloj suv istisnite i drugi sloj u koji cete dok je vruc staviti perlice po zelji. Kada se osusi mozete obojiti cep u boju po zelji,sto je i pozeljno zbog natpisa na cepovima. I na kraju vam ostaje samo da zalepite cep na osnovu za prsten. I uzivajte u svojoj kreaciji.

Plastic from the glue gun put into a bottle cap. First one layer till half of cup. When it is dry put another layer od plastic from glue gun and while is hot add pearls. Later,when it is dry you can paint a bottle cap to cover signs and brand names. So it`s only left to add ring base. And enjoy your creation :)

Video :                      


No comments:

Post a Comment